Zondag editie twee Dance Classics in Jonge Heertjes

Aalsmeer – Zondag 26 februari is de tweede editie van Dance Classics met Kees Markman en Marcel Wilkes. Dit keer in restaurant De Jonge Heertjes op het Raadhuisplein. De-genen die de afgelopen weken langs de Heertjes zijn gelopen, is het vast niet ontgaan. Twee enorme posters achter de ramen van de rookruimte waarop duidelijk de promotie voor de Dance Classic Show voor aanstaande zondagmiddag wordt aangekondigd. Dat er weer veel werk van gemaakt gaat worden, is dus wel weer zeker. Na het grote succes van de eerste editie zijn inmiddels de resterende acht edities bij de diverse horecagelegenheden ondergebracht. Het recept is zoals gewoonlijk weer duidelijk: Knus, spiegelbolletjes, cassettebandjes, domme lampjes, lego blokjes, pac man en uiteraard zal bij binnenkomst het restaurant bijna niet meer herkend worden. Het idee met de aanvraagkaartjes was een succes, dus dat blijft een terugkerend item. Graaf even in je geheugen naar een leuk moment van vroeger en een daarbij behorende dansplaat, schrijf dat op, vermeld daarbij waarom deze plaat, en de Vinyl boys gaan voor jou op zoek naar de plaat en zijn verhaal. Spelregel is nog steeds: Als het maar lekker dansbare muziek is.

En natuurlijk is er voor iedereen de mogelijkheid om ook zelf in de platenbakken te zoeken en daar een idee op te doen voor je verzoekje, er zullen er weer genoeg staan om je over te verbazen. Om dan de plaat even zelf op te zetten, kan natuurlijk altijd. Nieuw de komende edities is het Oma Bob’s moment. Dit zal een maandelijks terugkerend item worden, dus laat je verrassen en geniet van de belachelijke muziek bij dit item… Ook de prijzenpot is weer aangevuld door etsenma- ker Bert de Vries, dus ook de quiz met de vraag ‘Welk grietje zingt dit liedje’ zal wederom gespeeld worden. En als extra twee prijzen: Wat vrouwen graag willen weten van een man, en wat de mannen graag willen weten van een vrouw, dat belooft wat. Dus trek aanstaande zondag je dans-, werk- of ballet- schoenen aan en hup naar de Jonge Heertjes voor een prachtig portie oude Dance Classics, uitsluitend gedraaid vanaf plaat!

De derde editie is op 19 maart, dan gaan de Vinyl Boys naar café Op de Hoek in Kudelstaart. In september geopend, maar de heren gaan het nu alweer verbouwen tot Dance Classic Paleis. Kees en Marcel tot slot: “Het wordt weer een middag waar het helemaal nergens over gaat, wat bijna niemand snapt, en daarom is het zo vreselijk leuk.” Aanvang is 15.00 uur en de toegang is gratis. Op het Raadhuisplein is voldoende (gratis) parkeergelegenheid, voor zowel auto’s als fietsen.